Welke innovatieve startup pitcht bij NRC Live?

STARTUP PITCHWEDSTRIJD – Nederland zit op het gebied van baanbrekende projecten en radicale oplossingen voor grote maatschappelijke problemen, zeker niet stil. Of het nu gaat om een hypermoderne kwantumcomputer, gekweekt vlees, of een wat meer letterlijke kijk op een Moonshot: het koloniseren van Mars.

Startups op NRC Live
Tijdens Moonshot op donderdag 23 maart geeft NRC Live, in samenwerking met Allianz en de World Startup Factory, een podium aan de game changers van morgen. Ben jij of ken jij the next big thing? Dan mag jij zeker niet ontbreken! De beste inzendingen krijgen een plek tijdens de startup pitchwedstrijd en de kans om hun bedrijf te laten zien op onze startup-markt tijdens hét innovatieforum van NRC Live.

Startup van het Jaar
De winnaar van de pitchwedstrijd krijgt de titel NRC Live Moonshot Startup van het Jaar met een nieuwsbericht op nrclive.nl en ontvangt van Allianz een jaar ondernemersverzekeringen, speciaal op maat gesneden voor de onderneming (kijk hier voor de voorwaarden). Daarnaast biedt World Startup Factory de winnaar de mogelijkheid gebruik te maken van 3 building-blocks van haar Accelerator programma. Daaronder in ieder geval de New Business Booster, gericht op verbinding met tenminste 6 potentiële klanten en investeerders, en twee zelf te kiezen building-blocks zoals Sales, IP, Investor Readiness, Prototyping of Societal Impact.

Geef je op en verdien een plek op Moonshot
Aanmelden kan tot en met vrijdag 3 maart. Vrijdag 10 maart maken wij uit alle inzendingen een selectie voor de pitchwedstrijd. Wil jij jouw startup aan een breed en betrokken publiek presenteren en samen met een collega een inspirerend event meemaken? Geef je direct op door een korte motivatie per mail sturen aan: a.reijkers@nrc.nl. Vermeld als onderwerp: Startup Moonshot.

Partners
De startup pitchwedstrijd is georganiseerd i.s.m.
Allianz (website)wsf-bloklogo-fc

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige NRC Live events? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Suggesties voor een spreker?

Suggesties voor een spreker?

Ken jij iemand die goed zou kunnen spreken op een van onze events? Stel dan een spreker aan ons voor!