NRC Live haalt Brett King naar Nederland!

Brett King voor het eerst in Nederland op het podium
Het aantal fintech-bedrijven groeit explosief, in Nederland telde Holland FinTech er met 430 in 2017 een kwart meer dan het jaar ervoor. Maar de échte sprong in volume moet nog komen en de strijd om de klant is daarbij essentieel. Op 17 mei vertelt Brett King tijdens hét Fintech event van NRC live hoe fintech-vernieuwers klanten op een geheel nieuwe manier aanspreken.

Brett King is CEO en mede-oprichter van mobile banking startup Moven, schrijver van meerdere bestsellers over de financiële industrie en gastheer van de wereldwijd beluisterde radioshow/podcast Breaking Banks. Van Banking Exchange magazine ontving hij de bijnaam ‘King of the Disruptors’.  Hij adviseerde de regering Obama over de toekomst van het bankwezen. En wordt vaak aangehaald als een van de meest invloedrijke personen van 2018 in de fintech wereld.

Keynote in de ochtend en exclusieve sessie in de middag
Brett King opent op 17 mei de Fintech-transformatie voor iedereen. In de middag geeft hij een exclusieve ‘Ask me Anything’ sessie. Let op: Alleen de eerste 20 deelnemers kunnen zich inschrijven voor een exclusieve ‘ask me anything’ sessie met Brett King (2 sessies met maximaal 10 deelnemers) Meld je hier snel aan.

Lees meer