Masterclass voor toekomstmakers

Technologieën als blockchain, Internet of Things, AI en VR zullen de manier waarop wij samenleven en zakendoen drastisch veranderen. Voor klanten breekt een periode aan van ongekende kwaliteit in dienstverlening en dankzij de kracht van het netwerk, ontstaat een nieuwe economie met nieuwe spelregels.

Zet disruptie om in groei

Het is hollen of achteruit gaan in de technologische revolutie. Hoe veranderen de verwachtingen van klanten en hoe speelt jouw organisatie in op al deze ontwikkelingen? Tijdens deze intensieve masterclass ga je met de internationale gedachtenleiders van nexxworksbekend van o.a. Peter Hinssen, Steven Van Belleghem en Rik Vera – in gesprek over disruptie en kansen voor jouw innovatie-agenda.

Je verlaat de masterclass met:

 • Verdiepende inzichten over technologische ontwikkelingen en veranderend klantgedrag
 • Inspiratie voor nieuwe businessmodellen en de organisatie van de toekomst
 • Handvatten voor jouw ‘Day After Tomorrow’ strategie

Steven is een internationale keynote, auteur van onder meer ‘Customers The Day After Tomorrow’ en ‘When Digital becomes Human’ en docent bij Vlerick Business School. Hij werkte onder meer met Cool Blue, Disney, Google, Microsoft, Booking.com en Unilever op het gebied van extreme klantgerichtheid en transformatie. Hij geeft deze masterclass samen met Rik Vera, onder meer auteur van ‘Managers The Day After Tomorrow’ en docent bij London Business School.

Gegarandeerde inspiratie-boost

Deze masterclass is een gegarandeerde inspiratie-boost voor directeuren, managers, innovators en strategen. Sluit je aan bij andere toekomstmakers op 10, 11 en 12 december 2018 en daag jezelf uit je denken te ‘flippen’.

Meer informatie?

Neem contact op met ons team (email nrclive@nrc.nl, tel. 020-7553921)

Lees meer

In het kort
 • Data 10, 11 en 12 december 2018
 • Tijden Dag 1 en 2 | 9:00-20:00 (incl. diner), Dag 3 | 9:00 - 12:30
 • Locatie Youmeet Utrecht
 • Deelnemers Max. 15-25 deelnemers
 • Voertaal Nederlands en Engels
 • Meer info? nrclive@nrc.nl of 020 755 39 21

Docenten

Steven Van Belleghem
Steven Van Belleghem
Steven Van Belleghem Co-founder nexxworks en auteur 'Customers The Day After Tomorrow'
Rik Vera
Rik Vera
Rik Vera Partner nexxworks en auteur 'Managers The Day After Tomorrow'
Nancy Rademaker
Nancy Rademaker
Nancy Rademaker Extreme Customer Centricity Expert @nexxworks
Tim van de Rijdt
Tim van de Rijdt
Tim van de Rijdt Product Marketing Manager Google
Charles Van den Bogaert
Charles Van den Bogaert
Charles Van den Bogaert Head of Marketing Benelux, Deliveroo
Sam Wouters
Sam Wouters
Sam Wouters Lead Blockchain Trainer Growth Tribe
Dennis Tan
Dennis Tan
Dennis Tan CEO & Co-Founder Dashmote
Geanne van Arkel
Geanne van Arkel
Geanne van Arkel Head of Sustainable Development Interface
Jip Samhoud
Jip Samhoud
Jip Samhoud Founder and CEO of &samhoud media
Axelle Vanquaillie
Axelle Vanquaillie
Axelle Vanquaillie Visual Strategist, Visual Harvesting
Voor wie?

Leiders en professionals die als toekomstmakers voor hun organisatie de volgende stappen willen gaan zetten, waaronder directeuren, innovatie managers, productmanagers, (new) business developers, managers marketing, investeerders en (start-up) ondernemers.

Programma
Tijd Inhoud Spreker
Dag 1
The Day After Tomorrow
Lees meer

9:00 – 20:00 (incl. diner) | De eerste dag staat in het teken van disruptieve trends en de impact op jouw organisatie. Kunstmatige intelligentie, automatisering en hyperconnectiviteit zullen bestaande producten en diensten compleet veranderen. Toch is het niet de nieuwe technologie die de wereld verandert. Het zijn de bedrijven die zich deze technologie eigen maken en begrijpen welke paradigmashift ze in het denken en handelen van de consument veroorzaken.

Dag 2
Strategie en transformatie
Lees meer

9:00 – 20:00 (incl. diner) | Hoe speel je in op deze ontwikkelingen? Welk type leiderschap en organisatiemodel is nodig om te blijven anticiperen op een snel veranderende wereld? De tweede dag staat in het teken van nieuwe businessmodellen en leiderschap voor innovatie. Aan de hand van onder andere het TREE model - Technology first, Red Ocean, Engaged Customers, Ecosystem – onderzoek je de strategische opties voor jouw organisatie en hoe je je aandacht, talent en budget herverdeelt om vandaag door te komen, morgen voor te bereiden en in overmorgen te voorzien.

Dag 3
Motor voor verandering
Lees meer

9:00 – 12:30 | Tijdens de laatste ochtend halen we het net op: hoe vertaal je de inzichten van het programma in concrete acties en follow-up?

Referenties
“Steven’s view on customer centricity in a digital world is truly innovative. ”
Wiebe Draijer
Wiebe Draijer CEO Rabobank
“In an ever more connected and fast evolving world Rik Vera provides a provocative view of how changes in organisations, markets and society will shape our future – and the things we may need to do to ‘survive’ the flip. ”
Rob Goffee
Rob Goffee London Business School
“nexxworks opened my eyes on the fast evolving world and gave me an extra network of entrepreneurs willing to adapt their organization in order to compete. ”
Marc Coppens
Marc Coppens CEO & Partner Yuki
In samenwerking met:

Nexxworks INSPIRES organizations to ACT on their Day After Tomorrow. We help corporates thrive by INSPIRING them with extreme examples of exponential change, immersing them in front-seat EXPERIENCES with top innovators around the world and ACTIVATING their own internal RADICAL innovation team. We focus on YOUR people, because only THEY can drive your innovation and infect the rest of your team.

Locatie

Youmeet Utrecht
Orteliuslaan 11
3528 BA Utrecht

Youmeet. bevindt zich op de 2e etage van Creative Valley. Centraal gelegen in Nederland, pal langs de A2 en A12 in Papendorp, Utrecht.

Veelgestelde vragen
 • Wat zijn kosten voor deelname?

  Inschrijfkosten per deelnemer zijn €2.495 (profit), €2.295 (non-profit) en €2.195 (earlybird tot 5 oktober). Deze prijs is inclusief opleidingsfaciliteiten, catering/lunch, materialen én diner. Overnachtingen zijn niet inbegrepen en kunt u op eigen gelegenheid organiseren.

 • Fiscale aftrek voor studiekosten

  Wist u dat u als zelfstandig ondernemer of als werknemer altijd gebruik kunt maken van de persoonsgebonden aftrek of de fiscale aftrek voor studiekosten? Dit houdt in dat de kosten van scholing, met inachtneming van een drempel op uw inkomen, in mindering gebracht kunnen worden. Op deze manier betaalt de fiscus een groot gedeelte van uw opleiding.

 • Hoe groot is de groep deelnemers?

  Je gaat met een kleine groep leidinggevenden en senior professionals van ongeveer 15-25 de interactie aan met Steven van Belleghem, Rik Vera en innovators uit de praktijk.

 • Kan ik mij inschrijven voor een andere locatie of datum?

  Deze masterclass is een unieke samenwerking tussen NRC Live en nexxworks en zal dit najaar alleen op 10, 11 en 12 december in Utrecht worden georganiseerd. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Stuur een mail naar nrclive@nrc.nl.

 • Wat is de voertaal?

  De voertaal van de masterclass is Nederlands in combinatie met Engels.