Duurzame vernieuwers: meld je aan voor de NRC Live Impact Award

De pure winst van positieve impact
Een positieve impact maken op de wereld is niet alleen weggelegd voor social enterprises of wereldverbeteraars pur sang. Het bedrijf van de toekomst combineert duurzame innovatie met winst maken. Is jouw bedrijf een winnaar als het op hernieuwbare energie aankomt? Creëer jij waarde uit afval? Of komt jouw impact uit sociale innovatie? Dan biedt de NRC Live Impact Award jou een podium.

Wat is positieve impact?
Minder slecht is niet goed genoeg. Business leaders van morgen gaan verder dan het verkleinen van hun negatieve voetafdruk: zij maken voorbij de nullijn een positief verschil.

Deel jouw verhaal
Deel jouw verhaal waarin je laat zien hoe jouw bedrijf het verschil maakt. Wij kijken graag verder dan de usual suspects; alle bedrijven, startups en innovaties zijn welkom! Werk jij bij zo’n bedrijf? Meld je dan vóór 26 januari aan voor de NRC Live Impact Award.

De prijzen en de jury
De NRC Live Impact Award heeft een publieksprijs en een vakjuryprijs. De prijsuitreikingen zijn op 8 februari tijdens Impact Day van NRC Live. De vakjury bestaat uit Hubertine Roessingh (B Lab Europe), Harmen van Sprang (shareNL), Talitha Muusse (MVO Nederland) en Dieuwertje Damen (Rainbow Collection).

Het initiatief
De Impact Award is een initiatief van NRC Live om échte impact te stimuleren. NRC Live presenteert de awarduitreiking i.s.m. haar partners Rainbow Collection, Allianz, FMO en OutsideINC.

Ga voor meer informatie naar: www.nrcliveaward.nl

 

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige NRC Live events? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Suggesties voor een spreker?

Suggesties voor een spreker?

Ken jij iemand die goed zou kunnen spreken op een van onze events? Stel dan een spreker aan ons voor!