Fintech innovaties: meld je aan voor de NRC Live Fintech Impact Award 2018

NRC LIVE AWARD – Nieuwe financiële diensten en technologische innovaties creëren een nieuwe realiteit voor de financiële sector. De beloftes zijn enorm, maar de échte impact gaat verder dan technologie alleen: wie zorgen er voor nieuwe standaarden in klantbeleving, kosten en betrouwbaarheid van financiële diensten? Met de Fintech Impact Award gaat NRC Live op zoek naar dé Fintech innovatie van 2018.

Oproep aan Fintech disruptors
Ben jij een nieuwkomer in de financiële sector met een slimme innovatie? Of schud jij als bank, verzekeraar, kredietverstrekker, vermogensbeheerder of bestaand fintech-bedrijf de markt (opnieuw) op met een nieuwe technologische innovatie? Meld je dan voor 12 april aan voor de NRC Live Fintech Impact Award.

Startups dagen de gevestigde orde uit. Maar geldt dat andersom ook?
We nodigen óók de traditionele spelers uit om hun innovatiekracht te tonen. Laat als grote bank, belegger of verzekeraar zien hoe je relevant blijft in de wereld van digitale transformatie en strijd mee voor de NRC Live Fintech Award.

Over de award
De Fintech Impact Award is een initiatief van NRC Live om vernieuwing in de financiële sector te stimuleren en innovators uit te dagen. Daarbij staat de impact op de sector en de klant centraal. Op 17 mei 2018 tijdens de conferentie De Fintech-transformatie  is de finale en de prijsuitreiking. NRC Live presenteert de award i.s.m. haar partners Topicus, PwC en Allianz.

Ga voor meer informatie naar: www.nrcliveaward.nl