bunq en Budgently winnen Fintech Impact Award

NIEUWS – Tijdens de NRC Live conferentie De Fintech-realiteit op 11 mei zijn bunq en Budgently uitgeroepen tot de winnaars van de Fintech Impact Award 2017.

Vakjuryprijs
Uit meer dan 40 inzendingen werden 8 finalisten geselecteerd. De jury, bestaande uit Janneke Willemse (financieel journalist), Willem Vermeend (Fintech-gezant), Don Ginsel (Holland FinTech) en Oscar Kneppers (Rockstart), riep niet één van de finalisten, maar juist de samenwerking tussen bunq en Budgently uit tot winnaar van de Fintech Impact Award 2017.

“bunq en Budgently zijn, ieder op hun eigen wijze, uitdagers met een maatschappelijke missie. Juist de snelheid en eenvoud van samenwerking tussen het open financiële platform bunq en personal finance ontwikkelaar Budgently, laat zien wat de potentie van deze nieuwe financiële realiteit is.”

De winnaars lopen daarmee vooruit op de invoering van PSD2, waarmee derde partijen met toestemming van rekeninghouders toegang krijgen tot rekeninginformatie en betalingen kunnen doen.

Publieksprijs
Het publiek kon tot 10 mei stemmen op hun favoriete innovatie. Met 33% van de stemmen sleepte bunq ook de publieksprijs in de wacht. Blockchain-innovatie Torch van ABN AMRO en cloud-leverancier Ohpen eindigden op de tweede en derde plaats.

Wij feliciteren de winnaars en danken alle deelnemers voor hun inzendingen!

Meer informatie over de award: nrcliveaward.nl

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige NRC Live events? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Suggesties voor een spreker?

Suggesties voor een spreker?

Ken jij iemand die goed zou kunnen spreken op een van onze events? Stel dan een spreker aan ons voor!