Blanco Services en PFZW/PGGM grote winnaars van de NRC Live Fintech Impact Award 2018

Blanco Services en PFZW/PGGM zijn de grote winnaars van de NRC Live Fintech Impact Award. Tijdens een spetterende finale op 17 mei ontving Blanco Services de juryprijs. PFZW/PGGM mocht de publieksprijs in ontvangst nemen.

“Blanco Services en PFZW/PGGM grote winnaars van de @nrclive Fintech Impact Award.”
Tweet this!

Juryprijs – Blanco Services

De vakjury had de 6 finalisten – gekozen uit 25 aanmeldingen – al tijdens de jurymiddag beoordeeld. Op basis van de selectiecriteria kwam uiteindelijk Blanco Services als jurywinnaar uit de bus. Dit bedrijf ondersteunt d.m.v. slimme software vermogensbeheerders om aan de nieuwste regelgeving te voldoen en hun klanten beter te leren kennen. Lees hier meer over Blanco Services.

Publieksprijs – PFZW/PGGM

Tijdens de awardshow konden de finalisten nog één keer hun concept pitchen, waarna het publiek op hun favoriet kon stemmen. Deze stemmen zijn opgeteld bij de online stemmen via deze site voor het bepalen van de publieksprijs. Daarbij telden de stemmen uit het publiek voor 60% mee en de stemmen vanuit huis voor 40%. Hierbij was PFZW/PGGM de duidelijke winnaar. Met de online check van PFZW/PGGM krijgen deelnemers binnen 5 minuten een totaaloverzicht van hun financiële situatie, waardoor ze kunnen bepalen wanneer ze met (vervroegd) pensioen kunnen gaan.

Over de NRC Live Fintech Impact Award

De Fintech Impact Award is een initiatief van NRC Live om vernieuwing in de financiële sector te stimuleren en innovators uit te dagen. Daarbij staat de impact op de sector en de klant centraal. Op 17 mei 2018 tijdens de conferentie De Fintech-transformatie  was de finale en de prijsuitreiking. NRC Live presenteert de award i.s.m. haar partners Topicus, PwC en Allianz.

Prijs

Beide winnaars ontvangen behalve de trofee de Innovatie Bootcamp van THNK.