Managers: wees klaar voor de wereld waarin AI een "must-have" is

Deze editie is geannuleerd.

 


Growth Tribe Amsterdam, 30 & 31 januari

TWEEDAAGSE OPLEIDING

Maak je organisatie toekomstproof. Leer – zonder kennis van code of statistiek – de nieuwste technologie en toepassingen in Artificial Intelligence van professionals van Europe’s First Growth Hacking Academy.

De omvang van AI-toepassingen groeit exponentieel. Daarmee dringen AI en robots ook de bestuurskamers binnen. Wat kan de technologie nou écht al, en vooral: wat niet? En hoe helpt het om klanten beter te begrijpen en te bedienen?

In het kort
 • Data 30 & 31 januari 2020
 • Tijden 09.00 - 17.00 uur
 • Locatie Growth Tribe, Amsterdam
 • Voertaal Engels
Leer van toptrainers

Tijdens een intensieve 2-daagse masterclass leer je van de toptrainers van Growth Tribe de fundamenten van kunstmatige intelligentie: van terminologie en processen tot toepassingen. Codes schrijven, informatiestructuren inrichten, daar gaan we het deze dag niet over hebben. Maar voortaan begrijp je wel waar de datascientists en machine learning experts uit jouw team over praten en je denkt met ze mee. Na deze masterclass kom je tot concrete ideeën en processen voor AI-experimenten om bedrijfsresultaten te optimaliseren.

Na deze masterclass heb je:

 • Inzicht in de buzz: termen, technologieën en processen
 • Voorbeelden van succesvolle AI-toepassingen binnen uiteenlopende sectoren en vakgebieden
 • Concrete ideeën over de inzet van AI in jouw project, team of organisatie
 • Toolbox met direct toepasbare AI tools

Deze masterclass is ontwikkeld door NRC Live in samenwerking met Growth Tribe.

“Growth Tribe shows what education needs to look like in the future. This puts Amsterdam on the map as a frontrunner in modern education with a focus on the newest digital skills.”

– Kajsa Ollongren, Minister of Interior and Kingdom Relations

Laagdrempelig en deskundig inzicht verkrijgen

Growth Tribe trainde al meer dan 3500 professionals voor klanten waaronder ING, Transavia, Catawiki, TomTom, Booking.com en IBM en krijgt een gemiddelde beoordeling van 9,3! De trainers staan bekend om hun expertise op het gebied van AI, gedragspsychologie, growth hacking, blockchain, UX, data en data experimenten. Op een laagdrempelige manier transformeren zij deelnemers tot data-experts.

Leer met de juiste tooling in korte tijd zelf machine learning modellen op te zetten. Statistische achtergrond of specifieke voorkennis heb je niet nodig voor deze masterclass.

Programma
Tijd Inhoud Spreker
Dag 1
Ochtend | Introductie en toekomst van AI
Lees meer

• Na een korte introductie en kennismaking krijg je een overzicht van de ontwikkelingen en potentie van AI. Wat is er nu al technologisch mogelijk (en wat niet)? Je leert meer over de drie stappen binnen datawetenschappen: ‘descriptive’, ‘predictive’, ‘prescriptive’ en voorbeelden van toepassingen in uiteenlopende sectoren.

• Van inspiratie naar implementatie: wat kun je leren van ‘AI-first’ organisaties zoals Google of Amazon? Hoe verzamel je de juiste data en wat is de impact van GDPR? Wat zijn de risico’s van data-discriminatie en misinterpretatie? En om maar meteen te ervaren waar we het over hebben, wordt de ochtend afgesloten met een eerste AI-experiment.

Middag | De kracht van voorspellingen
Lees meer

• Het doen van voorspellingen is één van de meest krachtige toepassingen van AI. Denk aan het voorspellen van klantgedrag tot het beoordelen van kredietaanvragen. Je leert meer over de technologie achter voorspellingsmodellen en gaat aan de slag met uiteenlopende data en type voorspellingen.

• We sluiten de eerste dag af met een introductie in klantsegmenten op basis van machine learning. Niet iedere klant is gelijk en hoe beter je zicht hebt op je verschillende klantgroepen van jouw team of organisatie, hoe beter je kunt inspelen op de marktvraag.

Dag 2
Ochtend | Machine learning technieken
Lees meer

• Je hoort meer over de best practices van klantsegmentatie op basis van machine learning en hoe de voorlopers deze methoden succesvol toepassen. Je experimenteert met het groeperen en omschrijven van klantsegmenten en hoe je vanuit het gedachtengoed van de gedragswetenschappen succesvol inspeelt op de verschillende type klanten en relaties.

Middag | Executive summary en implementatie
Lees meer

• Het AI-landschap is omvangrijk, maar een aantal technologieën mogen absoluut niet ontbreken: aanbevelingen, beeld- en stemherkenning. Je hoort meer over de technologie achter deze AI-toepassingen en hoe je deze kunt inzetten. Denk aan het herkennen van de stemming van je klant op basis van beeld of taal, of het screenen van sollicitanten.

• We sluiten het programma af met een ‘executive summary’ en vertaalslag naar de praktijk: hoe vertaal je de inzichten van het programma naar een AI-strategie en experimenten binnen je eigen organisatie?

Voor wie?

Deze masterclass is opgezet voor innovatieve managers en professionals met interesse in de mogelijkheden van AI om klanten beter te begrijpen en bedienen, waaronder:

 • Directeuren
 • Managers strategie, R&D, innovatie
 • IT managers
 • Marketing managers
 • Data-analisten
 • Beleidsmakers
 • Consultants
 • Investeerders en ondernemers

Voor deelname heb je geen statistische achtergrond of specifieke voorkennis nodig.

Ben jij er helemaal klaar voor om je te verdiepen in de wereld van Kunstmatige Intelligentie? Sluit je dan aan bij deze unieke 2-daagse AI-masterclass van NRC Live in samenwerking met Growth Tribe.

Docenten

Bernardo Nunes
Bernardo Nunes
Bernardo Nunes Chief Data Scientist Growth Tribe
Judit Szaffenauer
Judit Szaffenauer
Judit Szaffenauer International Analytics and AI Trainer Growth Tribe
Juan Venegas Ortiz
Juan Venegas Ortiz
Juan Venegas Ortiz International Analytics and AI Trainer Growth Tribe

“The A.I. course was the perfect preparation for my interview with a Fortune company CEO. His response; ‘You’re the first person who goes beyond what’s broken and is showing me the digital way ahead. When can you start?’ ”

– Wouter Blok, Ex CMO Coolblue, Ex- Google & Marketing Interpreneur

“Now that I’m writing this blog post, a couple of days after the course, there’s only one way to describe my experience: ‘WOW’. I’ve never attended such an interesting course in my life!”

– Ronald Voorn, Ex CMO Heineken

 

Opiniestukken

Ethische AI in het bedrijfsleven

Transparantie van het algoritme moet in de toolkit van ieder bedrijf zitten die voorop wil lopen met de toepassing van kunstmatige intelligentie. Bedrijven moeten toepassingen…
Lees verder

AI in de toolbox van de moderne manager

Managers moeten rekening houden met de impact van kunstmatige intelligentie voor de toekomst van hun organisatie. Dat betekent ook dat je als gesprekspartner van datawetenschappers…
Lees verder
In samenwerking met:

Growth Tribe is leading the way in adult education and digital re-skilling & up-skilling, bridging the gap between rapidly evolving technology and stagnant skills. We enable people & organisations to rapidly and enjoyably gains skills in a fast changing world. As people’s attention spans get shorter, most training and educational experiences haven’t adapted, they’re too slow and too theoretical, leading participants to disengage. We fix both the digital skills gap and the attention gap. We do so by creating world-class, fast-paced and enjoyable learning experiences around behavioural psychology, A.I., blockchain, user experience, growth, data and rapid experimentation.

Bekijk ook: Growth Tribe YouTube kanaal met videos over AI en growth marketing

Locatie

Growth Tribe
Marineterrein, Gebouw 027E
Kattenburgerstraat 5, Amsterdam

Growth Tribe is uitstekend bereikbaar met OV, per fiets of lopend. Met de auto? Dan kunt u het beste parkeren bij Q-Park IJ Oever Centrum. Vanaf hier loopt u binnen 10 minuten naar Growth Tribe.

Veelgestelde vragen
 • Wat zijn kosten voor deelname?

  Inschrijfkosten per deelnemer zijn €1.597. Deze prijs is inclusief opleidingsfaciliteiten, catering/lunch en materialen. Diners en overnachtingen zijn niet inbegrepen en kunt u op eigen gelegenheid organiseren.

 • Fiscale aftrek voor studiekosten

  Wist u dat u als zelfstandig ondernemer of als werknemer altijd gebruik kunt maken van de persoonsgebonden aftrek of de fiscale aftrek voor studiekosten? Dit houdt in dat de kosten van scholing, met inachtneming van een drempel op uw inkomen, in mindering gebracht kunnen worden. Op deze manier betaalt de fiscus een groot gedeelte van uw opleiding.

 • Hoe groot is de groep deelnemers?

  Vanwege de ‘hands-on’ opzet van de masterclass is er plaats voor maximaal 20 deelnemers.

 • Wie zijn de docenten?

  De docenten zijn zeer ervaren trainers van Growth Tribe. Onder leiding van een PhD data scientist word je begeleid door een team van trainers met expertise in AI, gedragspsychologie, data, user experience en growth marketing.

 • Kan ik mij inschrijven voor een andere locatie of datum?

  Deze masterclass is ontstaan uit een samenwerking tussen NRC Live en Growth Tribe. Alle edities vinden plaats in Amsterdam. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Stuur een mail naar nrcliveopleidingen@nrc.nl.

 • Wat is de voertaal?

  Deze masterclass wordt in het Engels gegeven.

Contact

Mailadres voor vragen
nrcliveopleidingen@nrc.nl

Telefonisch contact
020 755 39 21